Berätta lite om dig själv

“Jag heter Marie. Jag har arbetat hos önskefoto i 4 år och jag kommer ursprungligen från Frankrike.
Jag har alltid gillat att ta bilder för att föreviga mina favoritögonblick och njuter av att skapa fotoprodukter av dem – antingen åt mig själv eller som gåvor åt familj och vänner.”

Vem skapade du denna gåva åt?

Jag skapade denna fotobok som julklapp åt min pappa.

Var fick du inspiration ifrån till denna fotobok?


“I augusti åkte jag till Norge med min pojkvän, min pappa och pappas flickvän. Min pojkvän är norrman så vi umgicks med hans familj och besökte några väldigt vackra platser.

Jag har bott i Amsterdam i 6 år, så nu njuter jag av att få vara tillsammans med min familj och vi försöker utnyttja tiden maximalt. Denna fotobok om vår resa är den perfekta gåvan till min pappa. Jag kan knappt vänta på att få se hans reaktion när han öppnar den.”

Vilka är dina bästa tips för fotoböcker?

“Jag har endast en regel för mina fotoböcker – dubbeluppslag ska alltid visa bilder från samma dag eller händelse. Jag gillar den visuella harmonin och alla minnen som återkommer när jag bläddrar igenom den.
Jag är väldigt förtjust i panoramabilder och använder därför ofta panoramauppslag. De ger mig dessutom mer utrymme för att leka med mina layouter.”

Börja skapa din nästa fotobok

Kommentarer