Fotografering i solen

Vänta. Vad är detta? Den är äntligen här. Vi firar sommarens ankomst med ett helt nytt tema för vårt fotoprojekt Månadens intryck. Eftersom det är juli vill vi se solsken. Det kan vara hemma eller borta, skymt av molnen eller med klar sikt. Vad väntar du på?

 

GÅ UT

Följ de här tipsen från önskefotos personal och dela sedan dina egna soliga bilder på Facebook, Instagram och Twitter med hashtaggarna #monthlymoments #önskefoto. Låt kreativiteten flöda. Glöm inte solskyddskrämen bara.

 

Tips på foto i solen 1

Det finns en orsak till att solnedgångar är en Instagram-favorit. Utnyttja den gyllene timmen och använd silhuetter för att skapa kontrast.

 

Tips på foto i solen 2

Dags att stiga upp. Gå ut tidigt på morgonen när gatorna är öde och solen är som allra klarast.

 

Tips på foto i solen 3

Finns det något bättre än en klarblå himmel? Fota mot en ljus förgrund som kontrast, till exempel dessa träd som framhäver färgen.

 

TA MED SOLEN IN

När vädret sviker kan du helt enkelt släppa in solen. Här finns inspiration till hemmet som gör dig glad under de gråare dagarna. Dela dina glada interiörer på Facebook, Instagram och Twitter med hashtaggarna #monthlymoments #önskefoto.

 

fotografering i solen tips 1

Prova att skapa en hel vägg fylld med soliga bilder. Det är lika snyggt nu som i december.

 

fotografering i solen tips 2

Skapa en alldeles egen väggdekoration med dina bästa solskensbilder.

 

Så oavsett om det är en dramatisk solnedgång från en långväga plats eller ett soldränkt landskap i närheten av ditt hem vill vi att du taggar oss i dina foton för att göra vår månad lite ljusare.

Kommentarer