Fotoboksprogram-för-Mac-4.0-update

Nu är det ännu lättare att skapa en fotobok med vårt nya och förbättrade fotoboksverktyg för Mac. Ni frågade och vi lyssnade – det går nu att lagra och återanvända layouter, och många andra förbättringar har gjorts. Det här kan du se fram emot:

 

 

SPARA EGNA LAYOUTER

Det går nu att spara egna layouter i redigeringsprogrammet – välj bara att spara enstaka sidor eller hela uppslag. Det är enkelt – designa en sida som du vill ha den, använd platshållare för foto och text och spara. Eller ge layouten ett namn så att du lätt hittar den i layoutbrowsern. Leta efter den här nya funktionen i verktygsfältet, sidmenyn och i kontextmenyn.

Mac-4.0-update-spara-egna-layouter

 

SPEGELVÄNDA LAYOUTER

En layout som fungerar perfekt för en sida på vänster sida av boken kanske inte ser lika bra ut när du använder den för en sida på höger sida av boken. Det är då du kan ha nytta av vår nya funktion för att spegelvända layouter. Du kan nu spegelvända en layout på den aktuella sidan eller spegelvända layouten till andra sidan av uppslaget.  Funktionen finns i verktygsfältet, sidmenyn och i kontextmenyn.

Mac-4.0-update-spegelvända-layouter

 

TEXTTRANSPARENS

Du kan nu använda transparens för text, vilket ger en helt ny uppsättning kreativa effekter i boken. Skriv bara det du vill skriva och använd transparensreglaget i granskningspanelen för att justera textens transparens.

Mac-4.0-update-texttransparens

 

Så vad väntar du på? Ladda ner den nya och förbättrade versionen av vårt fotoboksverktyg för Mac och använd alla dessa nya funktioner.

Kommentarer