Det har varit ett fantastiskt år för albelli/fotoknudsen/önskefoto/bonusprint , fullt av spännande förändringar, mycket hårt arbete men alltid roligt. Vi startade året med en smäll på företagets nyårsfest. Vi drog på oss våra bästa underställ och festade i after ski-stil.

Vår första katalog trycktes under sommaren (följt av ytterligare en under vintern) och vi filmade några videor om vår produkttillverkning. Vi lanserade över 2 000 nya ClipArt-element, bakgrunder och mönster i våra fotoboksverktyg både off- och online (du kan se några av dem i boken nedan) och producerade 90 nya fördesignade kort.

Som om det inte vore nog hittade vi även tid för att uppdatera varumärket med en ny logotyp och look. Som grädde på moset lanserade vi i slutet av året vår nya tv-reklam i Nederländerna, Belgien och Norge. Puh! 2016 var verkligen ett speciellt år och vi hade inte klarat det utan dig. Se tillbaka på våra bästa stunder i fotoboken nedan.

Vilka var dina bästa stunder under 2016? Varför inte skapa en fotobok full av dem, precis som vår bok? Det behöver inte ta särskilt lång tid. Med hjälp av våra tips kan du skapa din årsbok på mindre än en timme.

Kommentarer