Gå till vinter-fotoutmaning!

Leta fram vintermössan, ta på dig dina varmaste vantar och dina mysigaste sockor – vintern är på väg! Denna årstid bidrar med massor av vackra motiv att fotografera. Ett frostigt vinterland kan bli rena magin på foto, så klä dig varmt och ge dig ut på fotovandring med din kamera.

För att inspirera dig har vi skapat en fotoutmaning! Allt du behöver göra är att välja ett av orden på listan, ge dig ut med kameran och ta ett vackert foto som representerar ordet du valt.

Utmana dig själv genom att fota så många ord som möjligt. Dela sedan med dig av dina foton på Facebook eller Instagram för att inspirera andra.

Antar du utmaningen?

Det finns så mycket vackert att fotografera den här säsongen. Sena soluppgångar och tidiga solnedgångar, frosttäckta löv, fotspår i snön, söta vinterfåglar och mycket mer. Det finns ingen anledning att gå i vinteride, utan ta med dig kameran och börja fånga allt det vackra på bild!

Gå till vinter fotoutmaningen

Lyckas ta ett riktigt bra foto? Skapa något minnesvärt av det! Du kan till exempel skapa personliga julkort att skicka till nära och kära. Vi vågar lova att det kommer vara uppskattat av alla som får det. Du kan även skapa canvastavlor att inreda hemmet med eller för att ge bort i julklapp.

Så vad säger du? Är du redo för en utmaning?

Hälsningar,
Ditt önskefoto-team

 

Kommentarer