En årsbok från önskefoto är det perfekta sättet att återuppleva alla fantastiska ögonblick under 2019. Du kan fylla den med mysiga familjebilder eller spektakulära resebilder. Hur du skapar din årsbok är helt och hållet upp till dig. Titta på dessa fem anledningar till att bli kreativ med en årsbok i år.

1. Skaffa dig ett nytt kreativt projekt

Nyårslöften är väl alltid svåra att hålla, inte sant? Men om ditt främsta löfte i år är att bli mer kreativ, har du chansen nu. En årsbok är ett fantastiskt projekt som du kan sätta igång med nu direkt. Samla ihop dina bilder från 2019, sätt dig bekvämt med din dator och utforska din konstnärliga ådra med alla redigeringsalternativ i vårt fotoboksprogram.

2. Du kan se tillbaka på det bästa som hänt dig under året

Om 2019 var ett hektiskt år, se till att föreviga det bästa som hänt i en årsbok. En personlig årsbok är ett utmärkt sätt att samla ihop alla dessa fantastiska ögonblick. Och du kan bläddra igenom din fotobok med familj och vänner. Det var ju de som gjorde ditt år speciellt.

3. Återupplev alla dina minnen

Vi har alla massor med minnen i våra mobiler eller datorer, och med en årsbok kan du återuppleva dem alla. Hellre än att leta bland alla bilder för att hitta dina favoritögonblick kan du i en årsbok enkelt bläddra igenom dem och återuppleva dem i detalj. Och om du framkallar fotobokens bilder på ett högglansigt papper, kan du njuta av de fina färgerna och detaljerna om och om igen.

4. Du kan skapa en tematisk bok

Din årsbok kan handla om precis vad du vill, från bebisens “första årsbok” till reseböcker för dig och din partner. Med våra fördesignade böcker har vi gjort det enkelt för dig att hålla dig till ett tema. För att skapa bebisens första bok kan du helt enkelt dra och släppa de finaste bilderna till en av våra layouter. Om du vill dokumentera årets resa utomlands, kan du titta på våra olika typer av fördesign för att hitta en layout för att visa upp dina bästa landskapsbilder.

Ta en titt på dessa kreativa idéer för teman till årsböcker för att få lite extra inspiration.

 5. Årsböcker är den idealiska presenten

Årsböcker är inte bara ett fantastiskt komplement till din bokhylla, de är även en perfekt present. Du kan skapa en bok av alla de fantastiska minnen från året som du och dina bästa vänner har upplevt tillsammans. Och om du fick en bebis under 2019, varför inte ge mor- och farföräldrarna en samling av de sötaste bilderna du tog av din bebis?

Oberoende av vad du gjort under 2019, återupplev det i en årsbok från önskefoto. Använd dessa idéer som en guide för att skapa en kreativ fotobok som du kan kan bläddra i år efter år för att minnas.

Och varför inte dela dessa idéer med dina vänner på sociala medier genom att klicka på länkarna nedan.

Kommentarer