Spela fotboll

Nu när sommarsporterna snart drar igång vill vi den här månaden att du tar bilder som säger ”aktivitet”. Det kanske är en bild av början på ett nytt äventyr, en dansrörelse, den sista passningen i en match, en lugn protest eller något annat som du kan fånga ‘i stunden’.

Att fånga en aktivitet är ett intressant sätt att berätta en historia med ett foto. Även om det kan vara en utmaning blir resultatet verkligen bra och tar dig tillbaka till den stunden varje gång du tittar på det. Titta på några av våra favoritbilder nedan för att komma igång:

 

Bild på skateboard

 

Bild på ett hopp

 

Hund på skateboard

 

Klara, färdiga …GÅ

Det spelar ingen roll om du använder en professionell kamera eller en iPhone-kamera, vi ser alltid fram emot att se dina aktivitetsinspirerande bilder. Och med vår nya smartphone-app kan du ta bilder, välja och beställa en fotobok med mjukt omslag mitt uppe i all aktivitet!

P.S. Behöver du mer inspiration? Oroa dig inte, du kan också titta på vårt tidigare blogginlägg om hur du fångar rörelse för att få några fler idéer och tips.

Följ oss på Facebook, Twitter eller Instagram och dela dina foton med oss genom att tagga @önskefoto och lägga till #MonthlyMoments #önskefoto i dina inlägg!

Kommentarer