önskefoto fyller 45 år

De senaste 45 åren har ni med hjälp av önskefoto bevarat era bästa stunder tillsammans med familj och vänner, vilket vi är väldigt tacksamma för. För att fira denna milstolpe med er vill vi först berätta lite om vår historia. Vi kommer också att rikta strålkastarna mot en av våra lojala kunder; Hanna och hennes dotter Lily. Ni kommer att få ta del av hennes familjs milstolpar och speciella ögonblick som väcks till liv i deras hus genom våra fotoprodukter.

45 år av speciella ögonblick, unika fotoprodukter & fantastiska kunder

1974 grundades önskefoto som ett familjeägt postorderföretag i Sölvesborg. Det som började som en hobby har gått igenom många positiva förändringar under dessa 45 år. Vi är stolta över vårt förflutna som bestått av att bevara våra kunders stora och små ögonblick på många olika sätt och vi ser fram emot allt framtiden har att ge.

1974-1975 önskefoto
önskefoto 1983
önskefoto 1990
önskefoto 1997-1999
önskefoto 2013-2014
önskefoto 2016
önskefoto 2018
önskefoto 2020

Möt Hanna & Lily

Genom den här bloggen kan du ta del av fantastisk inspiration från Hanna och hennes familjs milstolpar och vardag i fotoböcker. Läs allt om Hannas årliga fotobok som hon ger bort i julklapp, reseböckerna hon gjort från sina resor i Zanzibar och Vietnam, samt de speciella familjeögonblicken hon fångar i olika fotoprodukter.

Läs mer

önskefoto 45 years: Möt Hanna och Lily

Tävling! Dela ditt favoritögonblick och ta chansen att vinna…

Vill du vara med i vår #önskefoto45-tävling på Instagram eller Facebook?
Dela då en milstolpe som är speciell för dig för chansen att vinna 1 av våra 3 priser:

1. plats – En robotdammsugare (Xiaomi Roborock S5 Max) till ett värde av 5 500 kr och en värdecheck från önskefoto på 1000 kr.
2. plats – Två stycken Padel Racket från Bullpadel (K3 Avant 2020) till ett värde av 3 500 kr och en värdecheck från önskefoto på 1000 kr.
3. plats – En Google Nest Mini till ett värde av 500 kr och en värdecheck från önskefoto på 1000 kr.

Allt du behöver göra är…

Instagram:

Tagga oss i en bild som betyder mycket för dig med #önskefoto45 & @onskefoto, samt kommentera i vårt inlägg (under) om historien bak detta ögonblick. Notera att du måste ha öppen profil för att vi ska kunna se bilden.

Facebook:

publicera en bild av ett ögonblick som betyder mycket för dig i kommentarfältet på det översta inlägget på vår profil samt historien bak det! Delta här!

Delta nu, tagga dina vänner och dela gärna! Tävlingen avslutas den 30. september 2020. Lycka till!

Vill du också skapa personliga fotoprodukter? Firar 45 år tillsammans med oss och få 30% rabatt på allt. Klicka dig vidare nu och kom igång direkt. Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev för de absolut bästa erbjudanden. 

Börja skapa

Kommentarer