Vill du göra något extra speciellt för din pappa på fars dag? Ta några roliga fars dagsbilder med barnen!

Hjälp barnen skapa något till fars dag genom att anordna en fotografering där barnen tolkar pappan, han kommer garanterat älska det… Och vi slår vad om att ni kommer ha rolig medan ni gör det! När ni har alla foton kan ni överraska pappa på fars dag med en fotobok, mobilskal eller en tavla av era favoritbilder från fotosessionen.
Ta en titt på idéerna nedan!

1) Använd rolig fars dags-rekvisita

Var lite pysslig och gör söta och unika rekvisita till fotograferingen! Om pyssla inte är din grej, kan du köpa några pappainspirerade saker och använd i fotona. Kan det bli sötare än så?Blog-Vaderdag-tip1

2) Klä ut barnen precis som sin pappa

Liknar barnen sin pappa? Ta det till en ny nivå genom att klä ut dem i deras pappas kläder. Ni kommer definitivt skratta!

Blog-Vaderdag-tip2

3) Fånga bilder på barnen när de låtsas vara pappa

De behöver inte se ut som sin pappa för att vara precis som honom. Uppmuntra barnen att låtsas vara pappa i olika situationer och ta några urgulliga bilder!Blog-Vaderdag-tip3

4) Visa upp barnens konstverk

I slutet av dagen toppar barns kreativitet alla andra idéer. Samla alla konstverk barnen skapat under dagen och föreviga dem i ett foto som deras pappa alltid kan uppskatta!

FarsDag_tip4

Tips: önskefotos onlineverktyg är superenkelt att använda och du kan även låta barnen vara med och skapa fotoboken, mobilskalet eller tavlan till pappa!

Har du några andra idéer? Dela med dig av dina idéer i kommentarsfältet!
Gå till vår hemsida för att skapa en personlig present till fars dag av dina foton. Klicka här.

Kommentarer