Vill du skapa en annorlunda årsbok i år? Bevara finnen från 2015 med väggdekorationer eller en kalender istället!  Gör om ditt hem till ett galleri fyllt av dina favoritminnen så att alla kan se dem. Kolla in våra tips som hjälper dig att komma igång:

Årsbok i form av väggdekorationer

Fotoväggdekoration

Skapa ett kollage med dina främsta minnen från 2015. Inkludera så många tillfällen du vill med vår kollagemall. Välj alla dina bästa foton och visa upp flera minnen i en snygg väggdekoration. Med så många minnesvärda stunder är det här ett perfekt sätt att visa upp det gångna årets höjdpunkter på ett stilfullt sätt.

Skapa en serie med väggdekorationerSerier med väggdekorationer

Bevara året som gått, på ditt sätt. Skapa ett galleri av väggdekorationer med dina favoritstunder från våren, sommaren, hösten och vintern! Berätta historien om 2015 i fyra vackra berättelser – ett tryck för varje årstid. Du kan välja att presentera dina foton på plexiglas, canvas, aluminium eller i monterat tryck. Vilket du än väljer kommer dina favoritstunder att ge dig mycket glädje som dekorationer hemma!

Skapa en kalenderårsbok

Fotokalender

Använd vårt onlineverktyg för att dra och släppa dina bilder till våra kostnadsfria och anpassade fotokalendermallar. Ordna dina favoritstunder från förra året efter månad eller årstid i din kalender för 2016. Du kan dessutom använda vackra bilder som påminnelser om jubileum såsom bröllopsdagar, födelsedagar eller andra speciella händelser varje månad.

Tryck din anpassade kalender och skapa nya minnen samtidigt som du njuter av höjdpunkterna från förra året!

 

Vi hörs snart igen!

Det kreativa teamet

Kommentarer