Fotoårsbok

Vilka är dina mest minnesvärda stunder från de senaste 12 månaderna? Ta det bästa av 2015 och visa upp på fotoboksviset! Se det som ett roligt och visuellt sätt att betrakta ett år fullt av höjdpunkter, aktiviteter och nya erfarenheter.

Är du osäker på hur du ska komma igång med din årsbok eller är du på jakt efter ett nytt sätt att visa upp dina foton från förra året? Du kanske kan hitta inspiration bland våra exempel nedan:

 

Husdjur – visa upp en kär vän

Idéer för årsbok med husdjur

Ditt husdjur är en stor del av ditt liv. De gör oss lyckliga, de håller oss sällskap och de läser till och med våra tankar. Använd de bilder du har tagit av dem under 2015 och förvandla ditt husdjur till en fotoboksstjärna!

Besök till djursalongen, morgonpromenader med din hund eller en uppnosig kattvila på soffan – alla dessa speciella stunder är värda att bevara! Varför inte skapa något från djurens synvinkel? Vilka bilder skulle de välja om de fick chansen att skapa en bok om sig själva?

Fyll en fotobok med de bilder du ändå skryter med från din telefon och visa upp dem med stolthet i en vacker årsbok.

 

Första gånger – Nya erfarenheter under 2015

Idéer till årsbok om nya erfarenheter

Ett nytt år, nya erfarenheter och en möjlighet att lära och uppleva mer och mer. Var du med om något för första gången under 2015? Du kanske flyttade eller började plugga något nytt eller i en ny skola. Gick på din första festival eller välkomnade en ny bebis/släkting till familjen. Stort som smått, det är ett minne som är unikt för dig.

Skapa en årsbok över dina ”första gånger” så att du kan minnas hur speciella de här stunderna verkligen var.

 

Resor – ett år av upptäckter

Idéer till årsbok med resebilder

Drabbades du av det berömda reseviruset förra året? Dokumentera din resa och dela med dig av dina tips och äventyr. En årsbok över dina resor är ett perfekt sätt att återskapa dina fotsteg genom att vända på bladet.

Vad du än inspirerades av under 2015 kan du överföra dina foton med vårt fotoboksverktyg och bevara dina bästa stunder i en alldeles egen årsbok.

Vi hörs snart igen!

Det kreativa teamet

Kommentarer